Open CSC is hiring an

Ohjelmistokehittäjä pitkäaikaissäilytyksen palveluihin

Espoo, Finland

Haluatko olla osana varmistamassa, että merkittävät tutkimus- ja kulttuuriperintöaineistot ovat myös tulevaisuudessa käytettävissä? Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden ICT-ratkaisuja ja tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme täydennystä tiimimme, joka vastaa digitaalisen kulttuuriperinnön ja merkittävien tutkimusaineistojen säilyvyydestä tuleville sukupolville.


Haemme 1-2 ohjelmistokehittäjää tiimiimme digitaalisen pitkäaikaissäilytyksen (digital preservation) tarpeisiin. Rakentamamme palvelukokonaisuus huolehtii, että digitaaliset aineistot säilyvät laadukkaina, eheinä ja autenttisina useiden vuosikymmenien tai jopa satojen vuosien ajan. Kehitystyössä painottuu datan laadun arviointi, tilastointi ja jäljitettävyys sekä suurten datamäärien tehokas käsittely. Lisäksi kaipaamme vahvistusta kehityksen DevOps-käytäntöjen ylläpitoon.


Pääset osallistumaan päivittäiseen ohjelmointityöhön ketterässä Scrum-tiimissä ja yhteistyössä ohjelmistoarkkitehtuurista vastaavien kanssa. Tehtävät sisältävät ohjelmistokerroksen suunnittelua, toteutusta, testausta, dokumentointia ja ylläpitoa. Pääset myös viemään eteenpäin yhteisen kehitystyön prosesseja sisältäen esim. CI/CD-automaation. Toteutuksessa hyödynnetään laajasti myös kolmannen osapuolen komponentteja (usein Open Source), jolloin yksi keskeinen tehtävä on komponenttien integraatio ja niiden elinkaaren hallinta.

Apply for this job

Please mention you found this job on Startup Jobs. It helps us get more startups to hire on our site. Thanks and good luck!

Get hired quickly
Be the first to apply. Receive an email whenever similar jobs are posted.
Apply for this job