Qbuzz is hiring a

Medewerker Health & Safety

Groningen, Netherlands

Bijdragen aan de veiligheid van alle collega’s bij Qbuzz, dat is waar jij energie van krijgt. Als Medewerker Health & Safety draag jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het creëren en waarborgen van een veilige werkplek binnen onze concessie Groningen-Drenthe, zodat iedereen zijn werk verantwoord kan uitvoeren.


Heb je al een aantal jaar werkervaring op dit gebied? Ben jij enthousiast om samen te bouwen aan een aantrekkelijke en veilige werkomgeving? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Je maakt onderdeel uit van een centraal H&S team en bent het eerste aanspreekpunt binnen onze concessie Groningen-Drenthe. Bij voorkeur is jouw standplaats in deze regio.

In deze zelfstandige baan ga jij aan de slag met de RI&E en werkplek onderzoeken. Hiervoor heeft Qbuzz systemen in huis die nog uitgerold moeten worden binnen de organisatie. Aan jou de taak om je collega’s hierin mee te nemen. Daarnaast ga je ook zelf inspecties uitvoeren op de locaties in Groningen en Drenthe om te kijken of iedereen veilig zijn werk kan doen. Constateer jij iets, dan zorg jij ervoor dat de nodige maatregelen genomen worden. Dit doe je in afstemming met de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Ook ons PSA beleid heeft jouw aandacht. Aan jou de taak om je collega’s mee te nemen in ons H&S beleid. Samen werken we aan een veilige en aantrekkelijke werkomgeving.

Wat je van ons krijgt

Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en collegiale collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Verder kun je rekenen op:


  • Een salaris tussen de € 2.700 en € 3.870 per maand op basis van 40 uur op basis van kennis en ervaring;
  • Een dienstverband van 24 uur per week;
  • 8% vakantiegeld;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 23 tot 29 vakantiedagen (op basis van leeftijd);
  • 17 ATV dagen;
  • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV;
  • Korting op jouw fitnessabonnement;
  • Mogelijkheid tot collectieve ziektekostenverzekering.

Wie ben jij?

Een veilige werkomgeving creëren en waarborgen is waar jij energie van krijgt. Je voelt de verantwoordelijkheid om de risico’s in het werk van onze collega’s zo klein mogelijk te houden. Jij bent scherp op details en weet precies hoe je onze collega’s motiveert om zelf scherp op veiligheidsrisico’s te zijn. Verder heb je minimaal een mbo werk- en denkniveau en een passie voor veiligheid en gezondheid. Je weet mensen te motiveren en zorgt ervoor dat de risico’s in het werk zo klein mogelijk worden.


Wie zijn wij?

Qbuzz is in beweging. We bewegen onze reizigers naar de juiste bestemming, onze collega’s naar hun ideale functie en onze organisatie naar vernieuwing. We hebben hard gewerkt aan onze cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt, onze waarden uitdraagt. Hoe we met elkaar omgaan en wat ons gezamenlijke doel is. Want dát is wat ons in beweging houdt. En juist dat is wat ons zo verbindt.

Apply for this job

Please mention you found this job on Startup Jobs. It helps us get more startups to hire on our site. Thanks and good luck!

Get hired quickly
Be the first to apply. Receive an email whenever similar jobs are posted.
Apply for this job