Homepage is hiring a

Materials specialist

Turku, Finland

Biovian on vahvasti kasvava turkulainen bioteknologiayritys. Tarjoamme sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä – tämä on meillä Manufacturing Happiness.

Yhtiön kasvaessa haemme henkilöä Material specialist-tehtävään. Material specialist vastaa lääketehtaan materiaalien laatuvaatimuksista, niiden laatimisesta ja ylläpidosta. Olet mukana asettamassa uusien materiaalin laatuvaatimuksia vastaamaan farmakopeoiden ja tuotantoprosessien vaatimuksia, kirjoitat tarvittavia dokumentteja myös sähköisiin järjestelmiin. Seuraat tulevia farmakopeapäivityksiä ja huolehdit Biovianin materiaalien laatuvaatimusten ajantasaisuudesta. Työnkuvaasi kuuluu myös materiaalien analyysitulosten tarkastamista.

Tehtävä on itsenäinen ja sinulla on tehtäväkokonaisuudesta kokonaishallinta. Materiaalien laatuvaatimuksia ylläpidetään jatkossa LIMS-järjestelmässä.


Päätehtäväsi on:

  • Vastata lääketuotannon materiaalien (mm. raaka-aineet, primääriset pakkausmateriaalit) laatuvaatimuksista
  • Laatia uusille materiaaleille laatuvaatimukset ja ylläpitää niitä LIMS-järjestelmässä
  • Toimia farmakopeavaatimusten (Ph.Eur., USP) mukaisesti


Apply for this job

Please mention you found this job on Startup Jobs. It helps us get more startups to hire on our site. Thanks and good luck!

Get hired quickly
Be the first to apply. Receive an email whenever similar jobs are posted.
Apply for this job