- - A-Gas is hiring a

Junior Field Service Engineer

Weert, Netherlands

Ben je het beu om steeds op dezelfde locatie te werken? Ben je liever in de buitendienst?

Los je steeds dezelfde technische problemen op? Keer op keer opnieuw?

Is het tijd voor je om een job met meer betekenis uit te voeren en waarbij je ook bijdraagt aan een beter milieu? Sta je er voor open om meer autonoom te gaan werken?


Past dit bij jou? Lees dan verder.


Wat maakt werken als Field Service Engineer de moeite waard?


In jouw rol speel je mee op de voorgrond van ons milieudoel. Met jou kunnen we het milieu beter beschermen en verbeteren om de opwarming van de aarde te verminderen en te voorkomen dat de gassen in de atmosfeer terechtkomen.

Je zal afvalkoelgassen terugwinnen uit allerlei (industriële) installaties en op allerlei locaties en deel uit maken van het ‘Rapid Recovery’ Team. Je zal genieten van de afwisseling; de ene dag zit je op het dak van een supermarkt of in een datacenter. De andere dag bevind je je in vliegtuighangar of in de kelder van een hotel. Het zal nooit saai worden.

We zijn geen noodcentrale. Je zal nooit een onverwachte telefoon krijgen om 3 uur 's nachts en gevraagd worden om je warme bed te verlaten om te komen werken.

Elke maand hebben we voldoende ophaalopdrachten in jouw regio. In samenspraak met de collega van Customer Service en Logistics maak je de planning, welke je gaat uitvoeren. Zo werk je zelfstandig in de buitendienst, maar toch met een team achter je.


Wat je ervoor terugkrijgt


  • Wij bieden een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.
  • Een jaarlijkse bonus van maximaal 12 %
  • Je hebt toegang tot een intern welzijnsprogramma plus 30 vakantiedagen per jaar.
  • Je krijgt een betaalde vrije dag om een gemeenschapsproject of goed doel naar keuze te steunen.
  • Je komt terecht bij een internationaal bedrijf dat in 2020 werd bekroond als een Amazon ScaleUp.


Wie ben jij?


  • Je hebt een paar jaar ervaring in een praktische, hands-on functie, zoals bijvoorbeeld technieker, mecanicien of elektricien.
  • Je bent bekend met F-Gassen, in het bezit van een F-gas/STEK categorie 1 certificaat of bereid om deze snel te behalen.
  • Je bent in staat om problemen te analyseren en effectieve oplossingen te vinden on the spot.
  • Je werkt graag zelfstandig
  • Je zoekt geen kantooruren job. Sommige recovery opdrachten voer je uit in de avond of vroege uurtjes. Voor grotere opdrachten kan het zijn dat je verder moet reizen en een tweetal nachten op hotel verblijft. Dit voelt uitdagend en past goed bij je privéleven.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bent graag op de baan.


Wie zijn wij


Wij zijn A-Gas, een wereldwijde gassenonderneming met als doel het milieu te beschermen en te verbeteren door de opwarming van de aarde te verminderen en te voorkomen dat gassen met een hoog global warming potential in de atmosfeer terechtkomen. We hebben de ambitie om onze milieudiensten over de hele wereld te laten groeien ter ondersteuning van ons doel. We worden ondersteund door een private equity-partner die bekend staat om zijn geduldige en gedisciplineerde aanpak.


Dat betekent enorme kansen voor de mensen in ons bedrijf. Mensen zoals jij.


Ben je benieuwd en zou je meer willen weten wat het is om te werken als een Field Service Engineer bij de afdeling Rapid Recovery?


We vertellen je graag meer. Bel met corporate recruiter Robert Schwab op 0655 444409

Apply for this job

Please mention you found this job on Startup Jobs. It helps us get more startups to hire on our site. Thanks and good luck!

Get hired quickly
Be the first to apply. Receive an email whenever similar jobs are posted.
Apply for this job