Presidents Summit is hiring a

Finance Internship

Copenhagen, Denmark
Internship

Ønsker du at kickstarte din karriere og komme foran andre i din årgang? Brænder du for at investere i din professionelle og personlige udvikling, samt er du interesseret i at komme helt tæt på, hvordan man bygger og driver virksomheder. Vil du være del af et exceptionelt team af talentfulde og drevne mennesker med stor erfaring i at bygge succesfulde virksomheder? I så fald kan du være den rigtige til vores 1-års Talent Internship Program.

Vores Mission

Presidents Institute er en af Nordens ledende facilitatorer af toplederes udviklings- og uddannelsesprogrammer, og vores drøm er at hjælpe alle professionelle udleve deres fulde potentiale ved at sikre den rigtige inspiration, viden og netværk.

Vi er drevet af vores overbevisning om at uddannelse og udvikling sker gennem hele livet og passioneret omkring at hjælpe professionelle overkomme “the Experience Trap”. Presidents Institute har i dag 30 ansatte og over 1000 aktive topledere som medlemmer. Vi er aktive i Danmark, Sverige, og Finland med hovedkontor placeret i hjertet af København. 

Din Mission

Vi leder efter exceptionelle talenter til kickstarte deres karriere og varetage essentielle opgaver i virksomheden gennem vores 1-års Talent Internship Program. Du vil opnå en stejl læringskurve ved at have fuldt ejerskab over dine egne projekter og resultater. Du vil være højre hånd til vores CEO eller anden top leder i Presidents Institute og sidde med om bordet, når vigtige beslutninger træffes. 

Dine Opgaver

Du vil arbejde ud af vores HQ i København, hvor du vil få en mentor som tager del i din udvikling. Din opgaver vil variere og kan bl.a. indeholde: 

  • Drive og udvikle vores process for Leads til vores salgsteam med fokus på at øge antal og kvalitet
  • Støtte vores kontakt til medlemmer for at udvikle vores medlemsrejse
  • Understøtte vores finance team med rapportering og hjælpe med inddrivelse af penge
  • Kommunikation på SoMe eks. LinkedIn posts, osv. 

Hvad vi tilbyder dig

Som del af vores 1-års Talent Internship Program bliver du del af et skræddersyet program som er bygget til at udvikle talent indenfor forretning og entreprenørskab, og som historisk har udviklet CEOs og andre ledere til vores virksomheder. Du får muligheden for et betalt internship, hvor du vil opleve:

  • Indsigt i hvordan man bygger og driver virksomheder ved at være del af bestyrelseslokalet, når beslutninger træffes
  • Et givende professionelt netværk af ambitiøse talenter, inspirerende mennesker og C-level erhvervsledere
  • Muligheden for at kickstarte din karriere med ansvar for vigtige projekter som vil skubbe dig ud af din komfort zone

Hvad vi forventer fra dig

Du besidder exceptionel arbejdsmoral og “high sense of urgency”. Du besidder et stort drive og ønsker at være den bedste til det du gør. Du tager ejerskab over dine opgaver, er proaktiv i dine handlinger og følger dine forpligtelser og opgaver til dørs. Du er ydmyg og deler vores passion for at bygge virksomheder. 

Vi forventer også at du:

  • Har gennemført STX, HHX eller HTX med top karakter
  • Har erfaring fra at arbejde deltid eller fra andre ekstra aktiviteter
  • Min. ansættelse på 1 år

Opstart

Hurtigst muligt. 

Apply for this job

Please mention you found this job on Startup Jobs. It helps us get more startups to hire on our site. Thanks and good luck!

Get hired quickly
Be the first to apply. Receive an email whenever similar jobs are posted.
Prepare for your job interview

Understand the required skills and qualifications, anticipate the questions you may be asked, and study well-prepared answers using our sample responses.

Finance/Accounting Q&A's
Apply for this job